Zangschool Beau Chant


Voor wie is de zangschool geschikt, voor welke leeftijdscategorie, welke opleiding wordt er geboden en wat kunt u er bereiken?

Bij Zangschool “Beau Chant” lessen ongeveer 40 leerlingen die allemaal individueel geschoold worden. De zangschool is geschikt voor een ieder die zijn stem op een goede manier wil leren gebruiken. Dat wil zeggen dat je het instrument zodanig leert kennen dat je er op een goede manier mee om kunt gaan met als resultaat dat je op een prettige manier kunt zingen. 

Als iemand interesse heeft om leerling te worden van Zangschool “Beau Chant” vindt er eerst een stemtest plaats. Gezien de directe relatie tussen de spreekstem en de zangstem bevat deze test zowel spraak- als zangelementen. Veel stemproblemen worden veroorzaakt door onjuist stemgebruik, daarom is het van groot belang dat er vanuit een goede basis gewerkt wordt. Het resultaat van de test dient dan ook als basis voor het opbouwen en ontwikkelen van de zangstem. Ilona zal met de betreffende persoon praten over de gezondheid van de stem, de leeftijd, de mogelijkheden van de stem zelf en het eventueel volgen van de lessen. 

Om een goede basis te verkrijgen worden de zanglessen gecombineerd met stemtherapie volgens de nasaleermethode van Prof. Dr. Pahn en met diverse elementen uit haar eigen zanglessen.

De resultaten van de lessen hangen af van de inzet van de leerling zelf. Aanleg, ambitie en plezier zijn van groot belang, maar ook doorzettingsvermogen en geduld zijn van groot belang!

Tevens is er voor iedere geinteresseerde (koor)zanger de mogelijkheid om de stem te laten testen. 

In overleg wordt een passend lesschema bepaald. De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.